Sinds 2011 hebben wij – Lisa de Roos en Patricia Trappel – onze eigen kapsalon in Baarn.

Hair ID is een kapsalon in Baarn, waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve en natuurlijke producten, voor een betaalbare prijs. 

Sinds Decemer 2018 zijn wij verhuisd en nu hebben wij ook nog eens de mooiste salon van Baarn.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe diensten en producten, zo bezoeken we veel internationale beurzen en workshops en zijn we altijd up-to-date voor de laatste mode en trends!

Onze producten

Wij werken veelal met het vooraanstaande merk KMS California. De producten van KMS hebben allemaal een zeer hoge zuurgraad wat ervoor zorgt dat de schubben in het haar goed sluiten, met als gewenste resultaat: een glanzende en gezonde bos haar!

Lees meer over onze producten op de betreffende pagina. 

Onze verf

Voor verven van het haar gebruiken wij Nectaya; een verf van Goldwell zonder ammonia. Deze verf bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is vrijwel geurloos. Het haar voelt beter, glanst meer en ziet er niet geverfd uit. Vaak werken we met verschillende kleuren, zodat het haar er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Van Goldwell gebruiken wij ook Elumen, een kleuring met een mooie glans en zeer goede verzorging van het haar. De kleuring is vrij van ppd, zodat mensen die allergisch zijn voor bepaalde stoffen in verf hier wél tegen kunnen.

lange

haren

Als kapsters knippen we uiteraard graag, toch worden we vaak ‘de lang haar kappers’ genoemd. Wij verzorgen voor veel vrouwen een verzorgde bos lang haar.

De combinatie van onze verf, producten en Weaves maakt het mogelijk om het fijnste haar mooi lang te krijgen.

newsletter signup

we love hair

hairstyles

customers

Years Experience