OVER ONS

Ruime ervaring

Sinds 2011 hebben wij onze salon in Baarn, maar daarvoor werkten wij – Patricia en Lisa – ook al ruim vijf jaar samen. We kennen elkaar dus door en door en weten precies wat we aan elkaar hebben. En na al die jaren weet onze grote, maar vooral ook trouwe klantenkring dit ook.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve en natuurlijke producten en zijn altijd opzoek naar nieuwe diensten en producten. Zo bezoeken we veel internationale beurzen en zijn we altijd up-to-date voor de laatste mode en trends.

Lisa

Als kind wilde ik al kapster worden en mijn moeder bewaarde zelfs mijn Barbie-kapsalon van vroeger. Op mijn veertiende ging ik op zaterdag werken bij een salon om schoon te maken en koffie te zetten. Ik vond het heerlijk om in een salon te werken.

Toen ik later meer ervaring kreeg, besloot ik voor mezelf te beginnen. Eerst als salonhopper. Ik verhuurde mezelf aan verschillende salons om kapsters die uit de roulatie waren tijdelijk te vervangen. Dit zorgde ervoor dat ik bij veel verschillende salons ervaring opdeed.

Met al die ervaring op zak, startte ik samen met Patricia Hair-ID. Al meer dan twaalf jaar is onze salon een groot succes!

Na een aantal minder fijne ervaringen met haarleveranciers, zijn we op zoek gegaan naar het allerbeste haar. Zo zijn onze Weaves by Hair-ID ontstaan. Ik vind het superleuk om naast mijn werk in de salon de trainingen te geven voor de weaves.

Ook de groothandel draai ik met veel plezier. Net als in de salon staat persoonlijk contact in onze groothandel voorop. We adviseren en begeleiden de salons waar we maar kunnen. We zijn ontzettend trots op onze salon en onze groothandel.

Patricia

Al vroeg begon mijn passie voor het kappersvak. Mijn moeder heeft een eigen kapsalon en daar kwam ik natuurlijk vaak. Ik vond het super leuk om mee te kijken naar de gave kapsels die zij creëerde.

Daarom wist ik: dit is ook wat voor mij. In 2003 ben ik begonnen aan de Nederlandse Kappers academie in Amsterdam. Na het eerste jaar was er voor mij een mogelijkheid om het laatste jaar in Rotterdam af te maken en mijn ondernemersdiploma te halen. Sinds 2006 ben ik allround kapster en in 2011 startte ik met Lisa Hair-ID. Ik ben dol op mijn werk en zie je graag bij ons in de salon.

Charissa

Ik ben na mijn middelbare school meteen begonnen met de kappersopleiding. Het kappersvak is echt mijn passie! Ik ben er even tussenuit geweest, maar ik miste het om mensen blij te maken met een goede coupe.

In de vorige salon waar ik werkte, werkte ik samen met een collega met een enorme bos krullen. We vroegen ons af of een andere manier van knippen misschien beter bij haar zou passen. En dat was zo! Ik heb mezelf sindsdien gespecialiseerd in het knippen van krullen. Alle trainingen die er zijn op dit gebied, volgde ik. Tot in New York aan toe. Ik blijf ook graag leren en up-to-date.

Een mooie bijkomstigheid is dat ik veel geduld heb. Hierdoor is het plaatsen van folies echt mijn ding! Ik word ontzettend blij als mijn klanten tevreden de deur uit lopen. Veel van mijn oude klanten hebben mij ook in deze salon weer gevonden. Voor mij is dat een enorme eer

KLANTEN OVER ONS
 • google Hair-ID
  Prachtige salon van twee zeer vriendelijke en professionele dames! Echt een feest om naar toe te gaan! Mijn haar zit niet alleen perfect als ik de salon uit loop maar ook als ik het zelf daarna moet wassen en stylen. Top salon!
  Google Review
 • google Hair-ID
  Ik was afgelopen week voor het eerst bij Hair-ID en ik ben heel enthousiast! Mijn haar is goed geknipt, de sfeer in de zaak vond ik erg fijn en de massagestoelen bij het haar wassen was echt een dikke vette punt op de i :). Aanrader!
  Google Review
 • google Hair-ID
  Altijd gezellig, lekker "vrouwen onder elkaar". Hoge kwaliteit. En wat dacht je van een kopje Boot-koffie met chocolaatje (Baarns naaldje) van Bakkerij Hendriks bij de prijs inbegrepen?
  Google Review

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!